Sidonnat iloon ja suruun

Sidonnat iloon ja suruun

Kauniit arkut, uurnat ja hautakivet Lapualta

Lapuan  Kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan arkut, uurnat ja hautakivet ovat kaunista ja lujaa tekoa. Arkkumme ovat kotimaisen SHT-Tukku Oy:n taidonnäytteitä, lukuun ottamatta muutamia vaihtuvia arkkuja. Arkut valmistetaan käsityönä Punkalaitumen tehtaalla, ja materiaaleina käytetään pääosin suomalaisia raaka-aineita. Arkuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki osoituksena paitsi kotimaisuudesta myös tuotteiden korkeasta laadusta. 

Tule tutustumaan valikoimiimme, niin etsitään yhdessä sopiva arkku, joka miellyttää juuri sinua. Tarjontaamme kuuluvat toki myös erilaiset uurnat.

Hautakivet laatuvalmistajalta

 Hautakivet valmistaa Kauhavan Kiviveistämö Oy joka on tunnettu laadukkaasta kotimaisesta kivituotannostaan. Hautakivistä löytyy mitä monipuolisimpia vaihtoehtoja aina herkistä ja koristeellisemmista jykeviin ja pelkistettyihin. Autamme mielellämme valitsemaan hautakiven, joka sopii parhaiten poisnukkuneen läheisesi muistoa vaalimaan. 

Arkut, hautakivet ja muut asiat järjestellään kuntoon käsissämme

Olet lämpimästi tervetullut liikkeeseemme kaikkien hautajaisjärjestelyiden merkeissä. Ota yhteyttä tai piipahda liikkeessämme, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista. Voit lukea lisää palveluistamme täältä.

Yhteystiedot

Lapuan Kukka- ja Hautauspalvelu Latva-Rasula Avoin

Kauppakatu 16

62100 LAPUA

050 524 9167

pertti@lapuankukkajahautaus.fi

www.lapuankukkajahautaus.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
facebook