Arkut ja arkkujen kuljetus Lapualla ja Kauhavalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lapuan Kukka- ja Hautauspalvelu Latva-Rasula Ky:ltä saat arkut ja arkkujen kuljetukset Lapualla, Kauhavalla ja lähialueilla. Valikoimaamme kuuluvat myös uurnat ja hautakivet. Ota yhteyttä!

Kauniit arkut ja uurnat

Lapuan Kukka- ja Hautauspalvelu Latva-Rasulan arkut ja uurnat ovat kaunista ja lujaa tekoa. Arkkumme ovat kotimaisen SHT-Tukku Oy:n taidonnäytteitä, lukuun ottamatta muutamia vaihtuvia arkkuja. Tutustu myös SHT-Tukun ylläpitämään Hyvät hautajaiset -sivustoon.

 

Arkut valmistetaan käsityönä Punkalaitumen tehtaalla, ja materiaaleina käytetään pääosin suomalaisia raaka-aineita. Arkuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki osoituksena paitsi kotimaisuudesta myös tuotteiden korkeasta laadusta.

 

Tule tutustumaan valikoimiimme, niin etsitään yhdessä sopiva arkku, joka miellyttää juuri sinua. Tarjontaamme kuuluvat myös erilaiset uurnat.

Hautakivet, kaiverrukset ja entisöinnit

Hautakivet meille valmistaa Kauhavan Kiviveistämö Oy, joka on tunnettu laadukkaasta kivituotannostaan. Yritys on perustettu 1932 ja on yksi Suomen vanhimmista kiviveistämöistä. 


Autamme sinua valitsemaan sopivan arkun ja hautakiven sekä järjestämään muut käytännön asiat. Myös esimerkiksi kukat järjestyvät yhteistyökumppanimme avulla.

 

Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista. 

Kysy lisätietoja